CONCEPT

Start2... is een uniek concept met competitie over afstand. Via de formule 'Start2...' bieden we u een roadbook aan die u kan rijden wanneer u het wil gedurende een vaste periode (vb: zomerperiode, winterperiode, enz). De resultaten van de regularity- en/of navigatierit kan u online indienen tot de datum van afsluiten.  Gedurende een 'Start2...' rit kunnen de deelnemers hun resultaten volgen via een dashboard.

EDITIES

'Start2Regularity - summer 2020' was tijdens de zomer van 2020 de eerste 'corona proof' regularity- en navigatierit. Uit het concept vloeide het idee van de 'Start2...' serie voort. De serie biedt gedurende de competitieloze periodes -zoals een zomer- of winterperiode- een nieuwe editie. 

TRAININGSCHOOL

Na afloop van het evenement op afstand, bezorgen wij u een zorgvuldige uitlegbrochure met de juiste oplossingen, tips & tricks en delen we er onze ervaring vanuit de codriver seat.

Sommige edities zullen ook georganiseerd worden in combinatie met een cursus op locatie. Interesse? Volg onze social media of houd onze website in de gaten!

Editie 1 - summer 2020